I hjertet af Roskilde ligger Studio 4K

Et studio med et højt kreativt niveau, og fokus på altid at afspejle kundernes værdier i de produkter, vi leverer.
Hos Studio 4K arbejder vi med kreative løsninger, der er ligeså meningsfulde for afsenderen såvel som for modtageren.

Kreativt kontor i Roskilde
Filosofien

Store ambitioner for et lille studio

De bedste kreative løsninger blomstre af et åbent sind, et ambitiøst mindset og af et godt samarbejde. Derfor arbejder vi altid så tæt som muligt med kunden. Vores mål er at lave det bedste arbejde, ligegyldigt størrelsen på opgaven eller kunden. Når alle er glade, sover vi bedst om natten.

Studio 4K er en enkeltmands virksomhed. Når jeg skriver “vi” er det fordi, vi løser opgaver i fællesskab. Hvad end det er med kunden, eller om det er med et sammensat team til den specifikke opgave. Nogle gange kræver en opgave flere kompetencer. Når dette er tilfældet, har vi et netværk af samarbejdspartnere i netværket, vi kan bruge på opgaven.

The man with a plan

Hovedet bag

Studio 4K er stiftet af Gustav Eskildsen.
Med 10+ års erfaring indenfor reklame- og designbranchen med udvikling af kampagner, koncepter og grafisk design, var turen kommet til at stå på egne fødder. Og hvor ellers end der, hvor man har sine rødder – i hjertet af Roskilde.

I sin tid på bureau har Gustav arbejdet med en bred vifte af kunder heriblandt Sundhedsstyrelsen, Digitaliseringsstyrelsen, Coloplast, Dansk Erhverv, Lurpak, Toyota, Byg Garanti, Visit Sweden og en række andre.

Kreativt kontor i Roskilde
Services

Den visuelle identitet er hele essensen bag en virksomheds udtryk over for omverdenen. Ved at sammensætte et udvalg af elementer som farver, typografier, billedstil og illustrationer er vi med til at give din virksomhed sin helt egen visuelle stil, som kan give en sammenhæng på tværs af materialer, produkter og hjemmeside. Det skaber genkendelighed af dit brand.

Et logo er kernen i jeres visuelle identitet. Det er det som modtageren, de potentielle kunder, ofte lægger mærke til først. Vi lægger vægt på at lave logoer, der bliver husket, og som giver mening i forhold til jeres produkter eller services.

Når kunder skal finde en virksomhed, er det ofte hjemmesiden, de vil blive mødt af som det første i deres research. Det er derfor enormt vigtigt at overbevise kunderne om at tilvælge ens services allerede her. Vi laver hjemmesider, der er præsentable, intuitive at navigere rundt på, og hvor der altid er en sammenhæng i forhold til virksomhedens identitet.

Om det er til designløsninger eller kampagner, så har vi mange års erfaring med at udtænke kreative idéer og koncepter. For at få et design helt op at flyve, skal der være en god idé og et gennemtænkt koncept bag. Nogle gange kan en god idé åbne op for nye veje, som man ikke havde regnet med og dermed skabe noget helt uforudset.

Vi har mange års erfaring med at skabe kampagner for store og små virksomheder. De bygger altid på en idé, der er gennemgående i kampagnen. En god kampagne har altid et klart budskab, der rammer den relevante målgruppe på relevante medier. Vi kan lave alt fra enkelte printannonce til en kampagne på flere medier – digitale såvel som analoge.

Hvad end det er layout af flyers, foldere, visitkort, roll-ups, merchandise eller andet. Stort som småt, så er det noget vi kan levere.